Фото галерија

ПРОСЛАВА ДАНА ШКОЛЕ (16.10.2023)!

Дан школе обележен је 16.10.2023. културним и свечаним програмом. Пригодан програм извели су ученици наше школе. Похвала за наставнице, учитељице и ученике, који су се потрудили да узивамо у програму. Уз едукативан програм, песму и свечани ручак гости и запослени у школи уживали су у овом дану.
Дечија недеља по називом „Велико срце деце Србије“ ( 02. 10. 2023. – 06.10.2023.)

Сајам образовања 2023

Ученици 8. разреда су у пратњи одељењског старешине 5.10.2023. год. посетили Сајам образовања и упознали се са профилима разних средњих школа. Са собом су понели прелепе утиске који ће им помоћи у одабиру будућег занимања.
Светски дан чишћења

У свету је 17. септембра обележен Светски дан чишћења. Наши шестаци су у оквиру Обогаћеног једносменског рада дали мали допринос тој великој акцији и очистили од смећа школско двориште и ближу околину.
Књиголовци

27.09.2023.године су чланови читалачко - литерарног клуба Књиголовци правили креативне обележиваче књиге. Сваки обележивач је различито и маштовито украшен.
Европског дана језика септембар 2023

25.9.2023. у просторијама школе је поводом Европског дана језика организована пригодна активност. Ученици седмог разреда су са наставницом енглеског језика, Марином Весић, у холу школе поставили штанд са материјалом који су припремили. Израђен је постер са знаменитим грађевинама из целог света, и ученицима који су присуствовали презентацији су подељене изреке на енглеском и српском језику. Ученици су пуштали своју омиљену музику на енглеском језику, а хол школе је украшен разнобојним балонима којима су се ученици добацивали.
Крос РТС-а септембар 2023

26.09.2023.године, у нашој школи, одржан је крос РТС-а. Генерални покровитељ 33. Кроса је Министарство просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Спортским савезом Србије и Савезом атлетских талената Србије.
Посетa манастиру Вољавчи

22.09.2023.године ученици старијих разреда наше школе са својим наставницима су извели посету манастиру Вољавчи.Кроз манастир и манастирски конак који је био прво седиште Правитељствујушчег совјета српског провела нас је игуманија манастира. Глава великог српског јунака Танаска Рајића, коју су Турци одрубили, сахрањена је у манастирској цркви поред зида код леве певнице. Ученици и наставници наше школе захваљују сестринству манастира на топлом гостопримству. Посета јe завршена традиционалном заједничком фотографијом игуманије Евгеније са ђацима и наставницима наше школе.
Посета Ботаничкој башти

17.09.2023.године у оквиру Обогаћеног једносменског рада, ученици шестог разреда наше школе посетили су Ботаничку башту у Крагујевцу. Тамо су уживали слажући "Еколошку слагалицу", обилазећи "Апотекарски врт" и "Хотел за инсекте." Неки су разгледали баштенску библиотеку, а сви су радознало посматрали чувен ендемит, Панчићеву оморику.
Ћак генерације